top of page

cor van der meer, manager alliander

Claire heeft mij meegenomen op een persoonlijke reis naar mijn verleden en weer terug waardoor ik nu minder blokkades ervaar bij wat ik doe, mijn stem beter laat horen en mijn omgeving beter begrijp.Ik heb de sessies ervaren als heftig, intens, warm en persoonlijk maar tegelijk ook zeer effectief.    

Voor wie?

Mijn coachingsessies zijn effectief en doeltreffend als je:

  • Meer lichtheid en plezier wilt in je werkende leven

  • Meer zelfvertrouwen wilt voelen

  • Meer invloed en impact wilt hebben

  • Nieuwe loopbaanstappen wilt zetten, maar niet weet hoe

  • Meer inzicht wilt in wat jou drijft en motiveert

  • Je faalangst wilt verminderen

  • Jouw denk- en gedragspatronen wilt veranderen omdat die jouw succes in de weg zitten

  • Een betere balans zoekt tussen je ambities, je gezondheid en jouw effectiviteit

  • Heldere keuzes wilt maken

Zakelijke klanten

Ik ben als coach verbonden aan de coachpools van het Centraal Bureau van de Statistiek en van Alliander. Ook werk ik voor Marktplaats/E-Bay, SBS6, Brunel, de Sociale Verzekeringsbank, het Flevo Ziekenhuis, het AMC, Solvay, Gemeente Diemen, Berends Psychologisch Advies en digitaal marketing bureau Goldfizh (gespecialiseerd in GenZ).

GENERATIE  (Ni)X

geboren tussen  1961 en 1980

Je werkt al meer dan 20 jaar, en hebt al veel zelf opgelost en bereikt. Toch kom je jezelf in sommige werksituaties (steeds weer) tegen. werk kost je meer (energie) kost dan het je oplevert. Je verdedigingsstrategieën houden je soms weg van moeiteloos en met plezier werken, en successen behalen. Met de feedback die je krijgt heb je al wat kunnen veranderen, maar tevreden ben je nog niet. Als je al kunt toegeven dat dit bij je speelt, dan heb je de start van een coachtraject al gemaakt. Omdat je in het gebied van je blinde vlek zit in stresssituaties is het lastig om de oplossing zelf te vinden. Met mijn hulp leer je dingen zien die je niet zag, om zo uit de ‘loop’ te kunnen stappen.

GENERATIE Y; de MILLENNIALS 

geboren tussen 1980 en 1995

Als young professional heb je nu je eerste jaren werkervaring opgebouwd. Je wordt onrustig: hoe nu verder? Wat wil je bereiken? Hoe vind je de juiste balans tussen ambities versus relatie en/of gezin? Wil je avontuur of jezelf settelen? Coaching helpt je grip en sturing te krijgen op onbewuste op nog onzichtbare drijfveren. Als coach help ik je bij het zoeken naar jouw antwoorden om je dromen te realiseren. Vroeger heb ik zelf als young professional bij grote A-merken gewerkt. Ik kan me door mijn eigen werkervaring en zoektocht goed verplaatsen in de vragen die je hebt.  Dat, en het feit dat mijn praktijk op de Zuidas zit, maakt dat ik zeer bereikbaar ben voor millennials.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GENERATIE Z

Geboren tussen 1996 en 2010

Als Gen Z betreed je net of binnenkort de arbeidsmarkt. Jij bent onderdeel van de eerste generatie die compleet is opgegroeid in het digitale tijdperk. Je bent je bewust van jezelf, maar je hebt eigenlijk ook (nog) veel onzekerheden. In de online en offline wereld is daar echter vaak geen plek voor. Alles moet goed zijn en gaan. Het gevoel niet zeker te zijn of iets niet te weten is een no go. Maar als je hier eenmaal mee leert te dealen, krijgt je veel meer rust en vertrouwen. Want dat is wat Generatie Z uiteindelijk wil: stabiliteit & zekerheid. Ik help je hier graag mee.

bottom of page