top of page

Over claire

Als marketing- en communicatiemanager heb ik in 20 jaar veel gezien van wat er gebeurt in organisaties tussen mensen. Als kind bevond ik mij tussen mijn beide ouders die elkaar niet konden bereiken, kijkend naar wat zij nodig hadden. Daar is mijn gave ontstaan veel te kunnen zien en ervaren bij de ander. Deze ervaringen helpen mij nu om snel to the point te kunnen komen waar het bij jou om lijkt te gaan. Ook deel ik als dochter van gescheiden ouders en van een ambitieuze werkende moeder een ervaring met de Millennials; wie ben ik nu werkelijk? waar hoor ik bij? en hoe vrij en autonoom kan ik zijn?

 

Gedurende mijn 20-jarige carrière als marketing- en communicatiemanager heb ik vaak met deze vragen geworsteld. Ik weet nu: iemands (zelf)vertrouwen en kracht hervinden, dat is mijn kwaliteit. Zo heb ik bij Nuon en Fortis anderen geholpen weer stevig in hun eigen schoenen te staan als manager maatschappelijk betrokken ondernemen. In die tijd werd het voor mij duidelijk dat ik graag één op één met mensen wil werken in gesprekken. In 2006 besloot ik mezelf daarom om te scholen tot coach in een post HBO opleiding van drie jaar. Na wat ik had gezien en meegemaakt wilde ik mensen in organisaties effectief kunnen begeleiden bij hun veranderprocessen.

 

In 2010 startte ik mijn eigen coachpraktijk en sindsdien heb ik een goed lopend bedrijf waar mensen terecht kunnen die in hun werk tegen problemen aanlopen.  Ik heb mezelf acht jaar lang bijgeschoold op het gebied van toegepaste psychologie en identiteit (wie ben ik en welke ervaringen en opvattingen dragen hieraan bij). Ik geloof niet in een vaste vorm van werken; tijdens mijn coachingstrajecten gebruik ik een breed scala aan technieken zoals systemisch werken (opstellingen), Neuro Linguistisch Programmeren, Transactionele Analyse, Voice Dialogue, visualisaties, Lichaamsgericht energetisch werk. Mijn jarenlange ervaring en expertise maken dat ik een coachingstraject kan ontwikkelen dat perfect aansluit bij jou als persoon, jouw leerproces en je leerdoelen.

 

“Claire coacht op een diepgaande en voor mij blijvende manier. Zij laat jouw zelfinzichten op een warme maar ook heel krachtige manier naar boven komen. Door de coaching heb ik geleerd dat er veel kracht kan zitten in het zoeken naar en vinden van hoe ik mij als persoon met anderen verbind en waarom ik dat zo doe.”

bottom of page